Publications

PEF School 2015

Up

Pulsed Electric Fields

Title: The impact of novel technologies on quality parameters of a model apple juice: pef, hph and hhp in comparison Authors: F. Donsì, G. Ferrari, M. Arbi, G. Pataro, P. Maresca, M.R.Vincensi, H. Lefires Year: 2012

Title: Effects of Emerging Technologies on Food Quality Authors: F. Donsì, G. Ferrari, P. Maresca, G. Pataro Year: 2011

Title: Effect of electric and flow parameters on PEF treatment efficiency Authors: G. Pataro, B. Senatore, G. Donsì, G. Ferrari Year: 2011

Title: Pulsed electric fields assisted microbial inactivation of S. cerevisiae cells by high pressure carbon dioxide Authors: G. Pataro, G. Ferrentino, C. Ricciardi, G. Ferrari Year: 2010

Title: Inactivation of S. cerevisiae and E. coli by pulsed electric fields: the effect of flow conditions on treatment efficiency Authors: G. Pataro, G. Donsì, G. Ferrari  Year: 2009

Title: Electroporation in Food Sanitization Authors: G. Ferrari, G. Pataro Year: 2009

Title: The influence of processes parameters on the microbial inactivation and energy efficiency of PEF treatment Authors: G. Donsì, G. Ferrari, G. Pataro Year: 2008

 

Questo sito utilizza cookie per migliorare la tua esperienza e offrire servizi in linea con le tue preferenze. Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina o cliccando qualunque suo elemento acconsenti all’uso dei cookie. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie vai alla sezione Cookie Policy